Oletko jo hankkinut seinäkalenterimme, joka tarjoaa vuoden jokaiselle viikolle ja kuukaudelle mielekkäitä haasteita ja ihania ehdotuksia? Olemme koonneet kalenterin sivuille itsensä kehittämisestä kiinnostuneelle lukijoillemme todella käytännönläheisen ja helpon paketin, joka sopii niin aloittelijalle kuin jo hieman kokeneemmalle hyvinvointiaan priorisoivalle ihmiselle.

Kalenterin avulla voit saada elämääsi paljon hyvän mielen tekemistä. Tarjoamme käytännön ohjeistusta irrottautumiseen arjen huonoista tottumuksista korvaamalla ne paremmilla. Haluamme motivoida teitä Robustilaisia ottamaan elämästänne sen parhaan irti ja elämään päivänne täytenä talteen. Kuka muu sen tekee ellet sinä itse?

Kalenterin esittelemä toimintaympäristö ei ole vaativaa ja pakottettua tekemistä vaan esittelemme teille matalan kynnyksen ratkaisuja, jotka tuovat suotuisia muutoksia elämäänne kuin vaivihkaa.

Kalenteri koostuu puolensadasta viikkohaasteesta, mutta emme vaadi teitä suorittamaan mitään vaan haluamme enemmänkin lempeästi ohjeistaa teitä tekemään vain oikein tai paremmin itseänne kohtaan.

Tämän numeron teemaa mukaillen; Me täällä lehdessä haluamme aidosti eniten sitä, että henkilökohtainen selviytymisenne olisi miellyttävämpää ja elämänne täyteläisempää. Tutustu vuoden 2023 kalenteriimme nettisivuilla ja tilaa se täydentämään Robust -lehden avaamaa elämäntyyliä, joka on jatkuvaa kehitystä täynnä positiivisia oppimiskokemuksia