Hyvä Robustilainen,

Tällä kertaa lehden teemana on selviytyminen. Selviytymisstrategiamme määrittävät meitä kenties enemmän kuin mikään muu asia. Emme tule ajatelleeksi asiaa kuitenkaan niin tai ainakaan halua puhua siitä kenellekään. Selviytyminen onkin yksi niistä harvoista asioista jotka yhdistävät meitä kaikkia ihmisiä matkalla kehdosta hautaan, tuhannen virheestä opitun läksyn kautta.

Suomalainen sisu on eeppinen selvitytymisstrategia, joka on pitänyt tänne armottomalle suomaalle päätyneet sinnittelijät hengissä vitsauksista, sodista ja ahdingoista toiseen. Sisun filosofiassa se mikä ei tapa vahvistaa ja kun oikein lujaa puree hampaita yhteen, pääsee läpi harmaasta kivestäkin. Sisu tarkoittaa lähes vastakohtaa #PositiveVibesOnly tai #GoodThingsHappenToGood People - mantroille; Se ei näe vain sitä valoisampaa puolta asioissa vaan kokonaisuuden. Sisun maailmassa vaikeudet ja haasteet otetaan vastaan sellaisenaan. Ja niistä selvitään ja jatketaan eteenpäin kohti parempaa.

Selviytyminen ei ole vain kamppailua onnesta. Se on myös henkilökohtaista kasvua. Kun kohtaamme haasteita ja ylitämme niitä, me kasvamme vahvemmiksi ja kehitymme vahvemmiksi ihmisiksi. Kun kohtaamme itsemme ja ongelmamme toistuvasti niin kuin ne ovat, meistä tulee resilienttejä, kestävämpiä olentoja, joilla on kyky ratkaista vaikeitakin tilanteita ja tehdä parempia valintoja. liman kykyä nähdä itseään, ei ole mahdollisuutta nähdä myöskään niitä meille oikeita valintoja vaan päätyy tekemään samoja virheitä aina uudelleen.

Onneksi, koska luet tätä, olet valinnut selkeästi hyvin ja oikein itseäsi kohtaan. Robust lehti on myös vuonna 2023 henkisen kasvun asialla ja tarkoituksenamme on kuten ennenkin, antaa sinulle inspiroivia näkökulmia ja tukea tielläsi kohti parasta versiota itsestäsi.

Kehitys näkyy lehdessäkin, sillä tämän kertai­sessa numerossa on puolet enemmän sisältöä kuin aikaisemmissa lehdissä. Tällä kertaa näkökulma on psykokemiassa eli tunteitamme määrittävissä hormooneissa, pelkojen voitta­misessa ja tietenkin hyvinvointiamme tuke­vissa lisäravinteissa. Haastatteluissa maailman parhaat Johanna Nordblad ja Elias Kuosmanen.

Muistathan, että lehden lisäksi kaikki Robust tuotteet ovat täysin kotimaisia. Lisäravinteemme ja superfoodimme on valmis­tettu Seinäjoella, mahdollisimman lähellä tuotetuista ja puhtaista raaka-aineista.

Kohti parhautta,

Robust Tiimi